Rezsi csökkentés

Jó helyen jár kedves olvasó, ha jobb életminőségre vágyik, és nem bízza azt a véletlenre vagy a szerencsére. Felgyorsult világunkban mind fontosabbá válik az egészség, környezet és energiatudatos felfogás. Mindenki igyekszik otthona energiafelhasználását csökkenteni, és a felhasznált energiát a lehető legnagyobb hatásfokkal kihasználni. Számos lehetőség áll a kedves olvasó rendelkezésére, mellyel a fűtési energia a lakásban marad, a legáltalánosabb módszerek a hőszigetelés és az első osztályú műanyag nyílászárók beépítése.

A régi nyílászárók elégtelen tömítettsége a fő oka a gyorsan távozó melegnek a lakásból. Az ilyen régi típusú ablakok és ajtók szerkezeti elemei, alapanyaguk, elhasználódottságuk összeadódva okozza a magas számlát és az alacsony hőérzetet. A régi nyílászárók korszerű műanyag nyílászárókra való lecserélésével, vagy új építésű házak esetében az új műanyag nyílászárók megfelelő kiválasztásával hosszú távon megoldást találhat az energiaszámláinak normalizálására.

A műanyag ablak piacán, rengeteg hirdetéssel találkozhat, melyek közül nem könnyű kiválasztani a megfelelőt! Óriási a műanyag ablakok kínálata, számtalan gyártó és műanyag ablak profil áll rendelkezésre. Az árajánlatkérés sem könnyű a műanyag ablak gyártásával, forgalmazásával, telepítésével foglalkozó gazdasági társaságoktól, hiszen a legtöbb esetben ön csak számokat kap az ajánlatban, a termékek valós tulajdonságairól igen keveset tudhat meg. Ahhoz, hogy éveken át problémamentesen tudja használni újonnan beépített műanyag nyílászáróit, ahhoz nem csak a méretet és az árat kell megtudnia, fontos a vásárlás előtti szaktanácsadás a kivitelezéssel járó folyamatok átlátása és a későbbi karbantartási szolgáltatásokról is érdemes tájékoztatást kérni.

Átgondolt döntéssel számtalan kellemetlenségtől óvhatja meg magát és családját, akár új autó vásárlásban akár új műanyag nyílászáró vásárlásban gondolkodik. Műanyag ablak vásárláskor esztétikai, műszaki és biztonságtechnikai szempontok alapján is döntést kell hoznia.

Műanyag ablak beépítésű zöld ház

Szakértő kollégáink nagy tapasztalattal és a folyamatos képzéseknek köszönhetően a legújabb technológiák ismeretével is rendelkeznek, így bármilyen felmerülő kérdésére választ adhatnak. Az elmúlt évtizedekben a technológiák ugrásszerű fejlődésével a modern műanyag nyílászárók is sokrétű fejlődésen mentek keresztül. A korábbi fenyő alapanyagból készült nyílászárókat mára felváltották a korszerű PVC alapanyagok. Anyag minőség, karbantartás, hőtani tulajdonság és az alapanyag kiviteli lehetőségének sokszínűsége sok lehetőséget ad, ráadásul alacsonyabb áron.

Cégünk a bajor eredetű REHAU ablakok forgalmazásával és beépítésével foglalkozik. A REHAU gyár a XX. század közepétől saját receptúra alapján készíti PVC alapanyagait melyek a hazai és a nemzetközi szinten is elismertek. Az autóipar vezető gyártóinak is fő beszállító partnere, és nem utolsó sorban a városi vízhálózatokban használt műanyag csővezetékek is a REHAU gyárából kerülnek ki.

Évtizedes tapasztalatával a REHAU a műanyag ablak profilok kifejlesztésében is az élvonalhoz tartozik, valóban „A” minősítéssel! Az innováció világában is úttörő gyártóról beszélhetünk, a ma egyre nagyobb érdeklődésre számot tartó RAU FIPRO szálerősítésű alapanyaguk a PASSZÍV HÁZ KOMPATIBILIS GENEO termékcsalád fő alkotó eleme. A modern építészet egyre növekvő elvárásainak maximálisan eleget tesz, ezáltal kompromisszum mentessé teszi a tervezést és a kivitelezést is.

A műanyag nyílászárók esetében is fontos szempont az üvegezés minősége, hiszen a műanyag ablak leglátványosabb részéről beszélhetünk. Az üvegipar is négyléptékű fejlődésen ment keresztül. A régi korszerűtlen egy rétegű üvegeket felváltották a modern 2 vagy 3 rétegű különféle nemesgázokkal töltött hőszigetelt üvegek. A szinte láthatatlan bevonatoknak köszönhetően a hő és fényáteresztő képességük, vagy biztonságtechnikai besorolásuk is kiváló. A műanyag ablak esztétikai szempontok szerint is sokféle lehet (pl: RAL színek). A REHAU ablakok vasalatai funkcionalitásukban nyűgözik le a vásárlókat, ezen rendkívüli tulajdonságaikat felár felszámítása nélkül tudják, szakértő kollégáink bővebb felvilágosítással szolgálhatnak a vasalatokat illetően.

A régi megvetemedett ablakok nyitása és csukása általában nehézkes, külső erőhatást igényel. Az újonnan beépített műanyag ablakok természetes alaptulajdonsága a könnyű működtetés. A szakszerű tájékoztatás része, hogy a ROTO NT vasalat család MABISZ által minősített rendszer és alapfunkciói közé tartozik a hibás működést gátló szerkezet ami nagy üvegfelületek mozgatásakor a balesetek elkerülése végett lett kifejlesztve, vagy a kiemelés gátló funkció amely a hívatlan vendégek dolgát hivatott megnehezíteni. A résszellőző vasalat a zárrendszer zárt állapotában is megfelelő légcserét biztosít a helyiségben. A kényelmi szempontok szükségessé tehetik az olajfékes automata ajtócsukók felszerelését, vagy választható sokféle műanyag nyílászáró szerkezet. Fix üveg, csak nyíló, csak bukó, bukó-nyíló, toló funkciók. Minden igényt kielégítő termékpaletta áll rendelkezésére.

A műanyag ablakaihoz számos kiegészítőt választhat legyen az párkány, könyöklő, rovarháló, vagy árnyékolástechnikai kiegészítő. Ezen kiegészítők nem csak esztétikai és biztonságtechnikai szempontok szerint emelik komfort érzetét, hanem lakásából otthont varázsolnak.

 

Műanyag nyílászáró szerződéskötés

Kérje SZAKTANÁCSADÁSUNKAT, ahol minden kérdésére választ kap, és pontosan megtudhatja mit fog kapni a pénzéért. Ahogy autó és autó között, úgy a műanyag ablakoknál is nagy az eltérés minőség és „minőség” között!

No tags for this post.
Scroll Up